Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szavazás
Melyik márkát választanád szemüvegben?
Retro
Fila
Tommy Hilfiger
Carrera
Házhozszállítás

Termék részletek


Aosept Plus HydraGlyde 360ml

Aosept Plus HydraGlyde 360ml
  • Aosept Plus HydraGlyde 360ml
3 690 Ft

AoSept® Plus with HydraGlyde® 360ml

  • Mélytisztító hatás
  • Depozitumok és sejttörmelékek fellazítása
  • Elősegíti a fehérjék eltávolítását
  • Soha ne cseppentsen AOSEPT® PLUS HydraGlyde® oldatot közvetlenül a szemébe!

 

 

Fontos figyelmeztetés: Az AOSEPT® PLUS HydraGlyde® oldat teljesen más, mint egy multifunkciós ápolószer! Ezért nagyon fontos, hogy kövesse a termék használatával kapcsolatos információkat illetve szemorvosa / illesztője utasításait.

Az AoSept® Plus erőteljes tisztító hatása egy kényelmi funkcióval bővült ki, ami az OPTI-FREE® PureMoist®-ból megismert HydraGlyde® Nedvesítő Mátrix.
A Hydraglyde® felelős a kényelemért, mert ez a nedvesítő technológia burokkal veszi körbe a lencsét, így az eredmény természetes tisztaság és egésznapos kényelem.

A buborékolás láthatóvá teszi, ahogy az AOSEPT® PLUS HydraGlyde® oldat működésbe lép. 6 óra elteltével a speciális tok közömbösíti az AOSEPT® PLUS HydraGlyde® oldatot, melynek eredménye egy konzerválószer mentes sóoldat.

A HydraGlyde® Nedvesítő Mátrix a kényelem kulcsa az AOSEPT® PLUS HydraGlyde® oldatban. Ez az egyedülálló nedvesítő technológia burokként veszi körül a kontaktlencsét, így biztosítva a hosszan tartó nedvességet egész nap.

A Hármas Tisztító Hatás és a HydraGlyde® Nedvesítő Mátrix kombinációja teszi lehetővé az egész nap kényelmes kontaktlencse-viseletet. Az AOSEPT® PLUS HydraGlyde® oldat más, mint egy átlagos kontaktlencse ápolószer, hiszen nincs benne hozzáadott konverzálószer és egyedülálló mélytisztító hatással rendelkezik.

 

Alcon termék!

Webáruház készítés